Elywhere

ELYWHERE IN THE NEWS

HARSTAD TIDENDE 18.10.2022 (PAYWALL)

Denne ladekontaineren på Circle K Evenes er den første i Nord-Norge, og den andre på landsbasis. Og byr på banebrytende helnordisk teknologi.

TV2 / BROOM 08.10.2022

Mangelen på elbilladere har skapt ladeangst i stedet for rekkeviddeangst.

Den raske veksten i elbilparken bare fortsetter. Vi har for lengst passert en halv million elbiler på norske veier. Dessverre har ikke utbyggingen av offentlig tilgjengelige ladestasjoner holdt følge med veksten i bilantallet. Resultatet er at for mange har den tidligere rekeviddeangsten blitt erstattet av ladeangst.

BERGENSAVISEN 19.07.2022 (PAYWALL)

«Hvorfor må man grave?», spurte gründeren seg. Det ledet til etablering av selskapet Elywhere.

Stadig flere nordmenn skaffer seg elbil, og ladenettet bygges ut i rekordfart for å holde følge med utviklingen. Men til tider står det uansett lange køer ved enkelte ladepunkt langs utfartsårene fra Bergen. I påsken skapte dette trøbbel for mange bergenserne på vei til hyttene sine. 

NORSK ELBILFORENING 06.07.2022

Denne «containeren» kan lade fire elbiler om gangen. Nå testes den ut på Circle K-stasjonen på Ski.

På den store elektromobilitetsmessa EVS35, som Elbilforeningen nylig var med og arrangerte på Nova Spektrum i Lillestrøm, kom vi over denne kanskje noe underlige konstruksjonen:

En flyttbar, batteridrevet lynlade-container.

BILNORGE.NO 02.07.2022

De er rimelige, fleksible og belaster nesten ikke strømnettet. Ski blir nå Circle Ks internasjonale testarena for ladecontainere.

– Dette er første gang Circle K tester ut denne teknologien, i noe land. Ski blir altså først i verden, og det er mange som kommer til å følge nøye med på testarenaen vår fremover, sier Åse Bomann-Larsen, eiendomssjef i Circle K Norge.

KEMPOWER

Elywhere mobile supercharger had its premiere at the EVS 35, the world’s largest e-mobility event organized in Oslo in June 2022. The mobile supercharger provides DC charging up to 150 kW with 2 Kempower S-Series charging satellites and 4 outputs, powered by PIXII batteries. The solution can be placed rapidly anywhere – in the future also off grid.

TEK.NO 23.06.2022

Med stadig flere elbiler på norske veier øker også behovet for ladestasjoner. For å sette opp en ladestasjon kreves det både godkjenning, etablering og bygging, noe som både kan ta tid og koste penger.

Nå kommer det et nytt alternativ i Norge i form av en flyttbar ladecontainer.

June 23, 2022
Tek.no
Tester ut ny ladeløsning for elbiler

 

July 06, 2022
Norsk El Bil Forening
Lynrask måte å rulle ut lynladere på

ELECTRICIAN

  • DD slash MM slash YYYY
  • Drop files here or
    Accepted file types: doc, pdf, Max. file size: 100 MB, Max. files: 4.